Εργαλεία & Προγράμματα

MySQL Windows-1253 character set

Προσθέστε Windows-1253 character set στη MySQL.

Αναζήτηση στα Ελληνικά blogs

Η αναζήτηση στα Ελληνικά blogs είναι ένα Google Custom Search Engine με τη διαφορά ότι τροφοδοτεί συνεχώς τη λίστα των Ελληνικών blogs.

Cheez

Το Cheez είναι ένα ισχυρό, αλλά έυκολο στη χρήση, εργαλείο αρχειοθέτησης εικόνων.

Ο βασικός σκοπός του είναι να διευκολύνει όσους έχουν ψηφιακές φωτογραφικές στην οργάνωση, βελτίωση και διανομή των φωτογραφιών τους. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε είδους συλλογή εικόνων.

Firefox / Thunderbird λεξικό

Λεξικό για Firefox (και Thunderbird) το οποίο περιέχει τις Ελληνικές και τις Αγγλικές λέξεις και κανόνες, ενώ για τα Ελληνικά περιέχει και τις κεφαλαίες λέξεις χωρίς τόνο. Έτσι είναι σωστοί όλοι οι συνδυασμοί: word, Word, λέξη, ΛΈΞΗ, ΛΕΞΗ.

Open Office λεξικό

Λεξικό για Open Office. Δουλεύει όπως και το λεξικό του Firefox / Thunderbird (περιέχει τις Ελληνικές και τις Αγγλικές λέξεις και κανόνες, ενώ για τα Ελληνικά περιέχει και τις κεφαλαίες λέξεις χωρίς τόνο).

dFlickr

Το dFlickr είναι ένα Delphi API wrapper για το Flickr API. Αντί για τις δεκάδες ρουτίνες του Flickr API το dFlickr δίνει μία κλάση που περιλαμβάνει την ανάλογη λειτουργικότητα.

Noid

Το Noid είναι ένα παιχνίδι τύπου Arkanoid. Παίζεται με το mouse ενώ υπάρχουν και κάποια κουμπιά:

Escape: έξοδος
+, -: Αυξάνει ή μειώνει την ταχύτητα της μπάλας
i: Δείχνει / Κρύβει τις πληροφορίες (μπάλες, τουβλάκια, score και fps)
Δεξί κλικ: Νέα μπάλα
Ctrl + Δεξί κλικ: Νέα πίστα

Keyword variations

Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε όλους τους συνδυασμούς τονισμένων και μη λέξεων. Δίνετε λέξεις με πεζά τονισμένα Ελληνικά και παίρνετε όλους τους συνδυασμούς. Χρήσιμο για διαφημίσεις στα Google AdWords όπου η διαδικασία αυτή δε γίνεται αυτόματα.